Utvecklande kommunikation

Utvecklande kommunikation

Vissa människor kan man inte förstå sig på, det är som om de talar ett helt annat språk. Och det är kanske just det de gör!

Utvecklande kommunikation är en heldags workshop där vi blandar teori med övningar och humor med allvar. Deltagarna får inför utbildningen göra en DISC-analys. På utbildningen får de sedan en 23-sidig rapport om sig själva, sina styrkor, svagheter och skräddarsydda tips som underlättar samarbete och kommunikation.

Inside Development belyser olika beteendestilar med hjälp av färger, och med utgångspunkt i 4 olika färger får deltagarna en ökad förståelse för sitt eget och andras beteende. Samtidigt utvecklas deras förmåga att kommunicera och skapa mer effektiva relationer med kunder, leverantörer, medarbetare och andra samarbetspartners.

Utvecklande kommunikation finns som öppen utbildning där workshopen sker i grupper om 10-20 personer. Men för att få ut maximalt av utbildningen rekommenderar vi ett företagsanpassat upplägg då mycket handlar om att förstå sitt och andras beteende i förhållande till de man arbetar tillsammans med. Dessutom kan innehållet då anpassas efter era behov och er nivå. Ett perfekt inslag på kickoffen eller konferensen till exempel.

Utvecklande kommunikation

Vill du veta mer om denna utbildning?

 

Se nästa tillfälle

 

Företagsanpassad

Kalender

Se datum för våra utbildningar och seminarier i vår kalender.

Kalender

Kontakta oss

Här kan du kontakta oss, eller fylla i din mailadress så kontaktar vi dig!

Kontakta oss

DISC

Läs mer om bakgrunden till teorin om färgerna som ligger till grund för våra utbildningar.

Om DISC