Affärsskola för idrottsstjärnor inför nästa karriär

 

"En smidig övergång till näringslivet, där vi också får utmärkta kontakter med olika företag och företagsledare genom praktiken”
Mattias Jonson, fd professionell fotbollsspelare.

 

”Lärorikt och roligt, en bra skjuts ut i näringslivet”
Nils Ekman, fd professionell hockeyspelare.

 

 

Bakgrund, erfarenhet och upplägg.

Deltagarna i ONSIDE Affärsskola får en chans att kompetensutvecklas inom en rad områden som ledarskap, försäljning, affärsmannaskap, marknadsföring, affärsjuridik etc, men får också individuell affärslivscoachning samt praktiska erfarenheter genom att de får träffa och ”prova på” olika roller då de praktiserar på en rad olika arbetsplatser genom våra sponsorer.

Förutom nya kunskaper och praktiska  erfarenhet får de nya viktiga kontakter och erbjudanden om arbete för framtiden.

Affärsskolan har planerats, administreras och genomförs av INSIDE Development AB och Örjan Grinndal (f d VD Vendator) med lång erfarenhet av utbildning och som tidigare ansvarade för Djurgården Hockey och Djurgården Fotbolls fyra tidigare affärsskolor för spelarna mellan åren 2004 och 2008.

Projektet möjliggörs genom våra generösa samarbetspartners Ikanobanken, Ricoh, Söderberg & Partners, Skoda och stöd från Djurgården Hockey.

 

"Perfekt för oss som kan allt om lagarbete och vinnarinstinkt att få chans att lära oss affärsmannaskap, sälj och ledarskap…”
Thomas Johansson, expertkommentator Canal + och fd professionell ishockeyspelare.

Affärsskola för idrottsstjärnor inför nästa karriär

Idrottsstjärnor har sällan tid för en ordentlig utbildning under sin verksamma idrottskarriär, ONSIDE är ett samarbete mellan företag, idrottare och INSIDE Development där elitidrottare drillas i affärsmannaskap inför nästa karriär.

Det krävs en enastående målmedvetenhet, vilja att utvecklas, avvägt tålamod och otålighet, enorma uppoffringar och vinnarattityd för att bli elitidrottsman eller kvinna. Egenskaper som inte försvinner bara för att man slutar med idrottandet på denna nivå. Egenskaper som näringslivet och rekryterare ständigt letar efter. Nu förbereder vi spelarna för nästa serie i affärslivet. Målet är att ge framgångsrika idrottsprofiler lite bättre förutsättningar att åstadkomma motsvarande framgångar i affärslivet som på plan.

 

"Konkret och användbart i mitt nya arbetsliv. Proffsigt och roligt.”
Markus Johannesson, experkommentator svt och fd professionell fotbollsspelare.

 

”Affärsskolans engagemang inspirerar till att lära in nya kunskaper kopplat till näringslivet.”
Björn Nord, fd professionell ishockeyspelare.

 

Samarbetspartners ONSIDE 2011