Det här är INSIDE Development - vi utvecklar individer & företag

För att bli bäst i näringslivet räcker det idag inte med yrkeskunniga medarbetare och välutbildade chefer, förmågan att samarbeta och skapa goda relationer blir allt viktigare när effektivitet, förbättrat arbetsklimat och personlig utveckling är allt mer i fokus.

Varför ska ni välja oss?

Med såväl gedigen erfarenhet från näringslivet och dess utmaningar, som djup kunskap om beteendestilar och dess möjligheter får ni det bästa av två världar. En vinnande kombination som vi dessutom anpassar helt efter era behov, önskemål och er budget. För oss är det viktigt att utbildningarna är verklighets- och organisationsanpassad så den engagerar och inspirerar alla. Vi vet också att inlärningen ökar när vi har kul samtidigt som vi utvecklas.

Vad gör vi?

INSIDE Development förbättrar människors förmåga att kommunicera, leda, sälja och vårda kundrelationer baserat på förståelsen kring det egna samt andras beteendestilar och drivkrafter.

Vi är specialiserade på DISC-analyser, (”färgerna”) och har både rena DISC-utbildningar, men utgår också från DISC-analysen i alla våra utbildningar, där även andra analyser och verktyg ingår, så som drivkraftsanalyser, kompetensdiagnoser och 360-rapporter. Allt för att kunna göra våra utbildningar mätbara och för att se till att vi skapar rätt resultat för just er. Vi kallar det mätbar framgång.

Vad erbjuder vi för utbildningar?

Inom Ledarskap, Försäljning, Kundservice och Kommunikation utför vi såväl öppna utbildningar som företagsanpassade efter era behov, kompetenser och utmaningar. Vi skickar gärna mer information och prisförslag, klicka på pilen nedan eller läs mer om de olika utbildningarna under fliken "utbildningar".

Alla våra utbildningsvägar startar med Utvecklande Kommunikation, ett halv- eller heldagspass där deltagarna får en beteendestilsanalys (DISC eller färgspråket) med en pedagogisk uppföljning och grundläggande kunskaper om förbättrad kommunikation. Därefter bygger vi stegvis på med kompetens i kundens takt med hänsyn till dennes tidigare färdigheter. Utbildningarnas innehåll utgår från beteendestilarna och vävs ihop med kunskap, relevanta övningar och mätbara analyser.

Vilka är vi?

Våra konsulter, utbildare och coacher har minst 20 års egen erfarenhet av försäljning och ledarskap, samt över 10 års erfarenhet av utbildning som skapat resultat inom näringslivet. Vi kan försäljning och ledarskap och har många olika utbildningar, övningar och praktiska exempel med utgångspunkt i arbetslivet, men ser vikten av anpassning till individen som avgörande för att nå dit man vill. Dessutom talar vi ”färgspråket” flytande och har använt och utbildat i DISC i över 15 år.

 

Om INSIDE Development

 

Kontakta oss för mer information

--------------------

Våra utbildningar

Klicka här för att se vårt utbud av utbildningar, läsa mer om dem och boka in dig.

Våra utbildningar

Kalender

Se datum för våra utbildningar och seminarier i vår kalender.

Kalender

DISC

Läs mer om bakgrunden till teorin om färgerna som ligger till grund för våra utbildningar.

Om DISC